AntlerArt va doreste o toamna bogata

Intrebari FrecventeInclud si TVA-ul toate preturile afisate pe site in dreptul fiecarui produs din lista?

Da, toate preturile produsele includ si taxa TVA.


cap de cerb
Cum pot sa cumpar?

Dupa ce ati ales, produsul/ produsele pe care doriti sa le comandati, va notati codul lor si completati cu atentie toate campurile din formularul de comanda. Dupa ce comanda dvs a fost trimisa in termen de 48 de ore veti fi contactat telefonic pentru a confirma comanda. Termenul de livrare va fi precizat telefonic in functie de produs, timp de lucru si destinatia clientului.


Cum intru in posesia produselor?

Livrarea este gratuita in Baia-Mare si va fi efectuata in termen de 24 de ore de la confirmarea existentei produselor pe stoc. Expedierea produselor prin curier rapid se realizeaza in maxim 48 de ore de la primirea comenzii, de obicei in aceiasi zi. Va rugam sa completati cu atentie adresa, telefonul si nume complet sau datele firmei în cazul în care doriti factura pe firma.


Cum se face livrarea?

Expediem prin Curier Rapid sau Posta Romana in orice localitate de pe teritoriul Romaniei, dar si in strainatate, livrare la domiciliu sau orice adresa solicitata. Costurile de transport sunt suportate de catre cumparator. Valoarea transportului difera in functie de cantitatea comandata, greutate, distanta si alegerea companiei de transport (Posta Romana sau firma de curierat rapid).


Cum se face plata?

Ramburs la primirea coletului sau plata in avans. Pentru o comanda sub 500Euro plata se face prin ramburs. Pentru o comanda de peste 500Euro plata se face in avans prin transfer bancar: Suc ING Bank Baia Mare, cont: RO51INGB0000999900473644 Important! La comenzi care depasesc in total valoarea de 500euro/comanda, percepem un avans de 25%.Ce fac daca nu stiu sa comand?

Daca nu sunteti familiarizat cu Internetul si doriti asistenta pentru plasarea comenzilor, sau daca nu puteti comanda decat prin telefon sau alta modalitate, nu ezitati sa luati legatura cu noi prin intermediul paginii de contact unde aveti toate datele noastre.

Antler Art
Antler Art
W3C Valid: XHTML 1.0 Transitional, CSS Level 3
Web Browser Compatibility: Mozilla Firefox, Opera, Apple Safari, Google Chrome, Internet Explorer 6+